dilluns, 28 de novembre del 2011

Visita a l'alberg Centre Esplai


El divendres dia 25/11/2011 es va fer una sortida per a visitar l'alberg Centre Esplai amb alumnes de batxillerat, Instal·lacions de telecomunicacions i de projectes d'Edificació del nostre institut i alumnes de batxillerat de l'institut d'Alella.
Els alumnes d'Alella han dit:

El passat dia 25 de novembre, els alumnes de en de Batxillerat de Ciències de la Terra i del Medi ambient vàrem tenir l’oportunitat d’acompanyar als alumnes de l’Institut de Premia a la visita guiada al Centre Esplai del Part de Llobregat. Se’ns oferia la possibilitat de veure personalment el que fins ara només havíem vist en fotografies: un edifici “sostenible” amb criteris de construcció, materials i estratègies per a l’aprofitament de l’energia innovadors.
Realment la visita va cobrir totes les expectatives que ens havíem creat. Hem conegut diferents mètodes per estalviar energia i aigua, alguns basats en tecnologia punta (control informàtic, plaques solars) però molts d’altres basats en el sentit comú: túnels de llum, orientació de l’edifici, vegetació utilitzada, aprofitament d’aigües grises i aigua de pluja... Llàstima que en un edifici com aquest no poguéssim acabar de veure el control informàtic, justament per un problema informàtic!. El detall de l'esmorzar ens va agradar a tots com ja es va poder comprovar. I la companyia de l’autocar va ser del més agradable.
Gràcies per la visita
Alumnes de CTMa 2n Batxllerat de l’Institut d’Alella.

A l'alberg ens van mostrar les característiques de la edificació i les instal·lacions dissenyades amb criteris de sostenibilitat, amb l'objectiu d'aconseguir estalvi energètic.

Més informació aquí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada