dimecres, 28 de març del 2012

Jornades de sostenibilitat 2012.

Bloc Jornades de sostenibilitat 2012.

Al nostre departament (Edificació) impartim formació de grau superior de Tècnic Superior en Edificació. La competència general d'aquest títol consisteix a elaborar la documentació tècnica de projectes d'edificació, realitzar replanteigs d'obra i gestionar el control documental per la seva execució, respectant la normativa vigent i les condicions establertes de qualitat, seguretat i medi ambient.

A l’actualitat portem a terme un projecte de innovació formativa en el que col·laborem amb instituts de diferents comunitats d’Espanya. En aquest projecte (Construyendo Futuro. Una Puerta a la sostenibilidad) els diferents centres organitzem xerrades sobre sostenibilitat a la construcció, materials, sistemes constructius, recursos energètics, etc...

Entre les activitats que tenim programades al projecte d’innovació hem fet unes xerrades i visites a edificis construïts amb criteris de sostenibilitat els dies 20 al 23 de març.

Aquesta vegada el nostre institut ha fet d'amfitrió, doncs rebem als instituts de Canàries, Castella, Madrid i Euskadi.

Les activitats han estat organitzades al Centre Esplai, al Prat del Llobregat, un alberg construït amb criteris de sostenibilitat en que allotgem als participants.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada