dissabte, 16 de febrer del 2013

Intercanvi de 1r de BAT amb l'escola Friedrich List de Karlsruhe 2013


Què en pensen els alumnes i les alumnes d'aquesta experiència?:


“ Tot i les diferents cultures, anar a Alemanya m’ha ensenyat que en una setmana pots fer amics per sempre i sentir-te com a casa. El que m’ha agradat d’Alemanya ha estat la ciutat i l’escola on hem estat que era molt gran. La gent, tot i ser una mica freda, són molt amables i han fet que ens sentíssim molt còmodes” Paulina Terol

7 comentaris:

  1. “Aquest intercanvi m’ha agradat molt perquè és el primer que he fet; també ha estat la primera vegada que he anat a Alemanya. Ha estat una bona experiència per conèixer gent nova i altres maneres de fer les coses.
    També hi ha coses que no m’han agradat tan, com que els alemanys no es portaven tots bé entre ells i a vegades ens afectava, perquè no anàvem tots junts, però en general, m’ha agradat molt i animo a la gent que faci aquests tipus d’intercanvis.”

    Anònim

    ResponElimina
  2. “Alemanya, en general, m’ha agradat molt, la gent és molt acollidora i simpàtica; es preocupen molt per tu.
    Particularment aquesta experiència m’ha agradat molt, la meva família d’acollida s’ha portat molt bé amb mi, hi tornaria a anar una altra vegada. A Mirjam li he agafat molt d’afecte!
    Les ciutats i els museus que vam visitar també em van agradar, però les activitats van ser molt millor.
    Vull donar les gràcies a la meva família, que em va acollir, a tots els professors i a aquelles persones que han fet d’aquest viatge una experiència única i inoblidable.”

    Marta Bautista

    ResponElimina
  3. “El viatge a Alemanya m’ha agradat molt, m’ha anat molt bé per aprendre anglès i alemany.
    La gent es comportava molt bé i era molt generosa i això m’ha agradat molt.
    Tots els lloc que hem visitat estaven molt bé i no tinc cap queixa del viatge.”

    Anònim

    ResponElimina
  4. “L’organització de les activitats, les sortides per les ciutats i tot el que estava planejat de fer crec que ha estat molt bé, amb moltes coses diverses i interessants.
    Les famílies ens han atés amb cura i han estat molt agradables.
    Per altra banda crec que és un inconvenient que el grup d’alemanys no es coneixen entre sí, perquè la majoria no han fet cap esforç per fer coses junts, que no estaven planificades”

    Anònim

    ResponElimina
  5. “Alemanya m’ha semblat un lloc magnífic, es molt bonic, sobretot quan està nevat o esta nevant, té un color especial. La gent és molt seriosa, són molt educats i a vegades, fins i tot, una mica sosos.
    Ha sigut una experiència molt bona, m’agrada molt conèixer noves cultures i nous llocs per visitar.
    M’ha agradat, en especial Strasbourg, més que Karlsruhe. Aquí tot és diferent, però no me’n penedeixo en absolut d’haver-hi anat, ha sigut molt divertit”

    Anònim

    ResponElimina
  6. Per a mí l’intercanvi ha sigut una molt bona experiència, perquè hem pogut conèixer gent d’allà, com viuen i hem fet activitats molt interessants.
    El menjar i la beguda és molt bona i les noies eren molt maques (perquè enganyar-se?)
    Recomano engrescar-se a fer aquest tipus d’activitats, perquè és una bona oportunitat d’aprendre i de fer-te entendre en nous països.”

    Anònim”

    ResponElimina