dimarts, 7 de maig de 2013

Visita al Centre de Mireya Masó

Hem convidat a  Mireya Masó per fer-nos una xerrada sobre la seva obra.

Aquesta iniciativa ha estat possible gràcies a que, un grup de professores del Centre estem fent un projecte d'innovació on es combina ART i CIÈNCIA. El projecte pertany a un projecte que s'anomena Sistemes oberts (Experimentació artística i creativitat científica) que es coordina des  la Universitat de Barcelona – Barcelona Knowledge Campus en el marc del programa de Barcelona Laboratori Cultural del Departament de Creativitat i Innovació de l’Institut de Cultura de Barcelona, el Museu d’Art Contemporani de Barcelona (MACBA) i l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona. Es tracta d'un projecte col·laboratiu en què professors, alumnes, artistes i científics comparteixen perspectives sobre l'aigua.

L'artista que va ser a l'Antàrtida durant el 2006 ens va oferir part de la seva obra Temps de Canvi expressada en vídeos com el de Vídeo Antàrtida.
"Témpanos de luz". Us deixem una presentació que va oferir a la Sala d'Art Santa Mònica.

Agrair sincerament, la col·laboració de la Sra. Núria Zaragoza, i a la Sra. Mireya Masó per la seva presentació.

Com a colofó d'aquest projecte, que nosaltres hem batejat com Itineraris d'aigua, el 23 de maig els alumnes de 3r i 4t exposaran a la Sala Fabra i Coats les seves obres, conjuntament amb les dels altres centres amb els que estem col·laborant, sense cap mena de dubte us sorprendran. Esteu tots convidats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada