dimarts, 11 de març del 2014

Díptics

Els dies 5, 6 i 7 de març passat, els alumnes de 6è de primària de les escoles públiques de Premià de Mar van venir a l'institut al llarg del matí per fer una activitat conjunta amb els alumnes de 4t d'ESO. Durant una hora i mitja van estar treballant en l'elaboració d'un díptic informatiu per les portes obertes.

Els alumnes havien treballat prèviament als seus centres diferents aspectes per tal que la trobada servís per acabar d'elaborar el document definitiu. Els alumnes de 6è van redactar eslògans i van preparar una bateria de qüestions del seu interès sobre l'institut. L'alumnat de 4t va preparar diverses plantilles per fer el díptic, va recopilar imatges i va preparar-se recomanacions i informacions per respondre les inquietuds dels alumnes de primària.

Tot i l'enrenou que va suposar rebre 150 alumnes de primària i mobilitzar 80 alumnes de secundària en tres dies, va ser un goig veure treballar conjuntament alumnes de dos centres de primària amb alumnes de l'institut, en grups de sis persones, cadascun amb els seu ordinador, triant eslògan i parlant sobre l'institut per decidir quina informació incloure al díptic. Els impulsors d'aquesta activitat felicitem a tot l'alumnat i professorat participant per l'èxit aconseguit.

Podeu veure els díptics de cada dia clicant els enllaços corresponents: Dimarts, Dimecres, Dijous





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada