dissabte, 27 de juny de 2015

Audiovisual “Experiments amb electricitat”

13 joves de Premià de Mar, provinents del grup d'FP Bàsica d'Electricitat i Electrònica de l'INS Premià de Mar, estan vivint una experiència d'intercanvi juvenil amb 13 joves romanesos. L’experiència consisteix en una setmana de convivència entre joves culturalment molt diferents, que s'està duent a terme aquests dies (del 12 i el 19 de juny) per a aprendre alguns conceptes d'electricitat i fer jocs i experiments al voltant d'aquest tema. 

Els i les joves estan tenint l’oportunitat de compartir sessions formatives, tallers i activitats a l’aire lliure que els permeten aprofundir en temes relacionats amb l'electricitat i l'electromagnetisme. 


EXCHANGE "EXPERIMENTS WITH ELECTRICITY" from Fora de Quadre on Vimeo.
L’intercanvi, que s'està duent a terme del 12 al 19 de juny al Refugi de Sant Quirze de Besora, està sent molt participatiu i, tot i estar ple de barreres lingüístiques i culturals, aquest fet no sembla ser cap obstacle perquè participin de manera molt activa en totes les activitats. 

L’experiència s’emmarca dins el programa Erasmus +, un programa que, entre altres, fomenta la mobilitat dels joves dins dels països europeus i ha estat coordinada per l’AMPA de L'INS Premià de Mar amb el suport de l'Institut i amb la col•laboració de l'associació romanesa “Compartir”. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada