divendres, 19 d’abril del 2013

Fem Matemàtiques 2013

Dissabte 13 d’Abril, quatre alumnes de 1er d’ESO, en Pau Martin, en Jesús Olmo, en José Valdez i en Dani Garcia, acompanyats pels seus familiars i els professors de matemàtiques, vam anar a l’INS Estatut de Rubí per participar a la fase comarcal del concurs de problemes FEM MATEMÀTIQUES. Aquests alumnes van ser escollits d’entre tots els alumnes de 1er de l’institut que també van participar resolent, en grups, els tres problemes plantejats pels organitzadors.
Abans de les 9 ja érem a Rubí, amb ganes de participar, moltes il·lusions i també alguns nervis. La primera part de la prova era individual i van haver de resoldre tres problemes en una hora i mitja. Després de poder estar una estona al pati esmorzant i agafant forces, els van distribuir en grups formats per alumnes del mateix nivell però d’altres centres i van participar en una gimcana matemàtica en un parc proper a l’institut.
Durant la cloenda els organitzadors, APAMMS(Associació de Professors i Mestres de Matemàtiques), van agrair la participació de tots els nois i noies, els veritables protagonistes d’un matí matemàtic esplèndid. També es van repartir els premis, tant individuals com dels equips de la gimcana i en Dani Garcia va ser un dels guanyadors.
 
Enhorabona Dani!

Visualitza l'àlbum de fotos clicant sobre la imatge:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada