dimarts, 16 d’abril del 2013

Visita al Col·legi d'Advocats de Barcelona

El passat divendres 12 d'abril els alumnes dels grups A, B i C de 4t d'ESO van realitzar una visita a les instal·lacions de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona, situades al carrer Mallorca, número 283, de la ciutat comtal. Ben acompanyats en tot moment per diversos membres de l'Il·lustre Col·legi, l'alumnat va poder gaudir de la visita del palauet modernista i de la seva fantàstica Biblioteca, "estil Harry Potter", com va comentar algú.
Després de la visita a l'edifici i d'esmorzar agradablement a la seva terrassa, els nois i noies es van dirigir a la sala d'actes, on van experimentar en primera persona com se celebra l'acte simbòlic d'imposició de togues en el qual els nous advocats fan el seu jurament.
Acabat l'acte i fetes les fotografies pertinents (que guapos quedaven tots amb les seves togues!), tres membres del Col·legi, afeccionats al teatre, van fer una breu representació teatral escenificant una situació d'assetjament a través de les xarxes socials, escena que va propiciar el conseqüent debat moderat pels mateixos actors-advocats que va resultar d'allò més interessant.
Finalitzades les activitats, tots ells van rebre un petit obsequi consistent en un pen-drive amb forma d'advocat, amb toga i birret inclòs. Satisfets amb la visita, van iniciar el retorn cap a Premià, passejant tranquil·lament pel Passeig de Gràcia en direcció Plaça Catalunya en un agradable matí primaveral.

Clicant sobre la foto es pot desplegar l'àlbum.
 


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada